Barnefotografering - Digitale filer

Før du tar kontakt med oss, gjerne tenk over hva slags bilder du ønsker. Jo mere vi vet om fargevalg, favoritt klær, leketøy, bamser osv, jo lettere er det å tilpasse scenene og skape gode foto minner. Det skal være klargjort minst 3 scener til dere kommer så det optimale hadde vært minst 3 klesskift.

Litt informasjon om klesvalg. Klikk her!

Det viktigeste er at barnet har klær han/hun er komfortable i, ikke kom med et uprøvd plagg som kan skape irritasjon.
Unngå klær med store striper, mønstre, logoer og tekst da dette blir forstyrrende i bildene.
Ta gjerne med 4-5 antrekk, finn farger som harmonerer ilag og med bakgrunnene du har valgt.
Tenk maks 3 fargevalg hvor et matcher bakgrunnen.
For eksempel:
Brun bakgrunn = Brun bukse, eggehvit t-skjorte,sorte sko og belte.
Rosa bakgrunn = Lys kjole og rosa detaljer ( Hårbøyle/klyper/Sko)

Har du et favorittplagg, gjerne informer oss om dette slik at vi forbereder og fokuserer litt ekstra på det.

Ønsker du kakesmash? Husk at her blir det gris, vi anbefaler ensfarget romper/snekkerbukse/kjole uten ermer.

Vi vil så hjelpe deg med å plukke ut antrekkene som kan passe best med bakgrunnene når du er her.
Ta med sko, vi fotograferer helst enten barfot eller med sko.

Har du ikke spesielle ønsker angåede størrelseforholdet på bildene, så blir alle bildene tatt med med tanke på størrelsesforholdet 2:3
Det betyr at når du får bildefilene så er dem tilpasset utskrifter som passer størrelsen 10x15cm, 20x30cm, 30x40cm, 40x60cm og 50x75cm, størrelsesforhold 2:3.

Er du klar til å bestille time eller har spørsmål, så tar du kontakt via epost: nadia@studiohelgeland.com eller Facebook

Når du kommer til StudioHelgeland så starter vi med å vise frem scenene vi har forberedt, ser på klær og rekvisita som du har med og passer på at modellen blir husvarm. Vi jobber rolig og bruker god tid på hver scene. Mens vi jobber med å få full oppmerksomhet fra modellen kan du gjerne oppholde deg litt i bakgrunnen med en kopp kaffe eller te.

Når fotograferingen er over får du sett igjennom alle bildene og velger den bildepakken du ønsker. Alle bildene kommer høyoppløselig redigert i farger, sorthvit og lite format tilpasset sosiale medier. Bildepakken betaler du her, vipps eller bankkort. Vi redigerer bildene mens du venter, slik at du får bildefilene med deg hjem.

Bonus

Vi kan også tilpasse en scene til kake spising/grising.  Dette er ofte gjort i sammenheng med bursdager, men kaker kan man selvsagt spise selv om det ikke er feiring. Å la barnet få kose seg med en kake, er en fin måte å avslutte fotograferingen på.
Kaken må du ta med selv, den behøver ikke være så stor men gjerne med mye krem. Noe søtt og lett som barnet får leke med.

Som avslutning kan vi og tilby en liten bade scene, barnet settes i en liten balje og vi leker litt med skum og såpebobler.

Du finner oss her

StudioHelgeland
Nadia & Jan Helge Almås
Granlivegen 11

8680 Trofors

Se på kart